Tidningen borätt Utbud av boenden i Lund

Lund

När man söker efter ett lämpligt hotell eller vandrarhem i Lund så kan det vara bra att ha allting samlat på ett ställe. En plattform där man på ett enkelt och smidigt sätt kan hitta de alternaiv som finns och där man också kan söka specifikt på alternativ som passar ens önskemål och behov. En sådan möjlighet erbjuder Torget Vandrahem i Lund. Genom dem kan du hitta hotellrum, vandrarhem och lägenheter i och omkring Lund. På hemsidan kan du enkelt navigera dig fram till de alternativ av boende som passar dig bäst och även boka online.

Charmigt hotell med bra priser

Torget Vandrarhem & Lågprishotell ligger i Kävlinge, strax utanför Lund. På hotellet erbjuds ett stort antal rum i varierande storlek till bra priser. Rummen är luftiga och rymliga och varje rum är försett med kök där du kan tillaga enkla måltider. Hotellet har en trivsam och familjär känsla som gör att man som gäst känner sig mycket välkommen. Rummen och de allmänna utrymmena är fräscha och välstädade och håller en hög standard trots de låga priserna. Utöver hotellet så erbjuder Torget även vandrarhem och lägenheter runt om i Kävlinge och här kan du hitta boende för både kortare och lägre vistelse.

Vandrarhem och lägenheter

Genom Torget Vandrarhem & Lågprishotell kan du även hyra boende för längre vistelse. Utöver hotellet så har de nämligen ett stort antal lägenheter och vandrarhem till uthyrning i och omkring Lund. Att hyra en lägenhet är ett mycket uppskattat alternativ hos familjer som vill tillbringa lite mer tid i Öresundsregionen. Lägenheterna rymmer mellan 4-8 personer och går att hyra både månads- och veckovis. När det gäller vandrarhem så finns här möjlighet att hyra rum både för längre och kortare vistelser. Fördelen med att bo på vandrarhem är att det är billigt och enkelt. Det passar ofta dig som söker efter ett enklare alternativ och kan tänka dig att dela kök och badrum med andra.

18 Aug 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)