Tidningen borätt Ledig lokal och nya medarbetare sökes

Lediga lokaler Malmö

Vi utökar vår verksamhet och letar därför efter passande lediga lokaler i Malmö för frisör- och nagelbyggnad. Att bygga upp en ordentlig kundbas kan ta tid och vara svårt men för mig och Leia har det gått förvånansvärt fort. Vi har helt enkelt haft stor tur med våra kunder som talat väldigt väl om oss och på så vis har vi vecka efter vecka fått nya kunder.

Kontorshotell Malmö | Kontor Malmö

Krav på lediga lokaler i Malmö

Vi behöver en lokal med plats för minst 2 frisörstolar (gärna fler) samt ytterliggare plats för 1-2 nagelbord. Lokalen får gärna vara i markplan och givetvis fräsch och välbehållen har du tips på lediga lokaler i Malmö som motsvarar detta får du hemskt gärna höra av dig till mig via e-post eller telefon.

Vi brukar alltid fråga våra nya kunder om hur de hört talas om oss och svaret brukar alltid bli “via rekommendation” detta är väldigt roligt att höra. Vi har under hela 2013 hyrt in oss på Malins hår och naglar där jag haft en frisörstol och Leila haft ett nagelbord. Där har jag kunnat klippa med Leila haft sina nagelkunder och detta har fungerat väldigt bra under nästan ett helt år. Eftersom vi roligt nog fått in fler kunder än vad vi kan hantera så behöver vi nu både en ledig lokal och två nya medarbetare.

Krav på medarbetare

För både frisör- och nagelbyggare gäller: du ska vara social och trevlig och givetvis utbildad frisör/nagelbyggare med några års erfarenhet. Som frisör får du gärna ha en “nisch” som du är extra duktig på, eftersom vi gärna vill utöka vårt team med lite olika specialkunskaper. Har du erfarenhet av att klippa lite mer edgy och roliga frisyrer eller av färgningar av lite mer udda typ, eller hårförlänning så är det en stor fördel då vi behöver lite mer av denna kompetens till våra yngre kunder.

Vet du en ledig lokal eller en person som stämmer in på ovanstående så får du gärna höra av dig till oss snarast. Besök gärna min hemsida för att läsa mer.

1 Sep 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)